Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

eurofirany

Eurofirany utat mutat a lakberendezés világában!

Szeretnénk bemutatni önöknek egy csodálatos Márkát az Eurofirany-t,


A
céget 1991-ben alapították Lengyelországban. Ma az egyik legismertebb textilipari vállalkozás 28 év távlatából. Ma már több mint 80 üzlettel és több mint 2000 együttműködővel közösen forgalmazzák a termékeket.

Kezdetben a függönyök gyártott, de manapság kibővítette termékkatalógusát, és párnákat, takarókat, ágyneműt és otthoni dekorációs cikkekel.

Az elmúlt néhány évben az Eurofirany nem állt le a növekedést Lengyelországban, és figyelemmel kíséri a nemzetközi terjeszkedést is.

 

Az Eurofirany szívügye a minél szebb, divatosabb, termékek előállítása, ezért több neves tervezővel együtt készítik a kollekciókat, mint Eva Minge, Pierri Cardin.

 

Ma már több díjjal büszkélkedhet a cég, amelyekkel kollekcióival nemzetközi versenyeken is nyert. Melyet a a vevői értékelések és a termékek minősége alapján kapott. A díjak is bizonyítják a márka sokszínűségét és minőségét.

Rendezés: