Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Tavaszi átalakulás

2019. 04. 04. 00:00:00

A tavasz beköszöntével újult energiával vágunk bele a belső tereink átalakításához. Az átalakítás lehet kisebb, de akár nagyobb is.

A kisebb átalakításoknál nem lesz nagy teendőnk, mert akár a párnahuzatok, mécses tartók, terítők, különböző lakásdekorációs termékek kicserélésével teljesen megváltoztatjuk a belső teret. Ezek az aprónak tűnő tárgyak igenis meghatározó elemei egy belső térnek és nem elhanyagolhatóak. Ezek beszerzése és terekben való elhelyezése nem igényel nagy energiát. Így felfrissülve gyorsan vágunk bele a Tavaszba!

 

 

Egy nagyobb átalakításnál már viszont kemény feladat gördül elénk, hisz nemcsak az apróbb dekorációkkal kell foglalkoznunk, hanem a fal színének felfrissítése, meglévő bútorok új helyének megtalálása vagy akár új bútorok beszerzése is fontos szerepet fog játszani. Nagyobb átalakítás már jóval több energiát, törődést és pénzt emészt fel. Persze a falak festése bizonyos időközönként javasolt, mert megújult tisztasággal tölti meg a teret.

A Home & Style Lakberendezési webáruház a Facebook-on is jelen van! Klikkeljen ide, és lájkoljon minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és az aktuális akciókkal kapcsolatos friss információkért, valamint látogasson vissza a www.homeandstyle.hu-ra, ahol új ajánlatokkal, tippekkel várjuk!

Keresés