Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Dekoráció a tenger szerelmeseinek

Dekoráció a tenger szerelmeseinek

A tengerparti sétákat idéző lakberendezési stílus örök kedvenc, már-már klasszikusnak számít. Eleinte csak fürdőszobákban, mosdókban alkalmazták, de mára már betört otthonunk minden szegletébe frissessége, még a hálószobánkba is.

Domináns jegyei az ég élénk és a tenger mély kékjét visszaidéző színek a homok lágy bézsével kombinálva a fehér falak ölelésében. Előnye, hogy amellett, hogy frissességet sugároz, nosztalgikus hangulatba is ringat, hiszen mindenkinek eszébe jutnak egy ilyen otthonba való megérkezéskor a nyaralás kellemes reggeli sétái a hűs tengerparton.

Home & Style Tipp:

Emellett remek lehetőséget ad arra, hogy a különböző tengeri szuveníreket (pl. a család által összegyűjtött kagylókat) felhasználjuk otthonunkban ízléses dekoráció formájában. Az alábbiakban ilyen összegyűjtött 'kincsekből" készült szépségeket soroltatunk fel, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek egy tengerpart ihlette otthonnak.

                                                                                    

 

                                         

Tartalomhoz tartozó címkék: Home and Style tippek