Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Béke és harmónia az otthonában

2019. 05. 15. 00:00:00
Béke és harmónia az otthonában

Az otthonunk berendezéseire figyelni kell, hogy ne csak divatos és trendi legyen, de hangulatával egységet, békét sugalljon, hiszen egy fáradt nap után otthon tudunk csak igazán a feltöltődésre koncentrálni. Az otthon a béke szigetét kell, hogy sugallja.

Íme pár tipp, hogy otthonosabb legyen:

  • Használjon minél több növényt. A növények színei megújulással és éltető erővel töltik ki a teret.

           

 

  • A KEVESEBB NÉHA TÖBB!!! Egy túlzsúfolt szobában, könnyen úgy érezheti magát, hogy megfullad és egyszerre agyonnyomja az embert. Próbálkozzunk a bútorok minimalizálásával, csak annyi amennyi feltétlenül szükséges.

          

 

  • Formák világa! Figyeljen oda, hogy ne csak szögletes tárgyakkal vegye körbe magát, mert nem igazán jó érzés benne élni. Az élesebb vonalvezetést lekerekíttet és finomságot sugárzó tárgyakkal kombinálva egyensúlyt teremthet.

          

 

  • A víz ereje, kék és zöld árnyalatai békét sugároznak és a kreativitást is fokozzák.

          

 

Fontos, hogy mindig figyeljen erre a pár tanácsra, mert ezek otthona hangulatát emelni fogják és megalkotnak egy stílusirányt.

A Home & Style Lakberendezési webáruház a Facebook-on is jelen van! Klikkeljen ide, és lájkoljon minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és az aktuális akciókkal kapcsolatos friss információkért, valamint látogasson vissza a www.homeandstyle.hu-ra, ahol új ajánlatokkal, tippekkel várjuk!

Keresés