Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Ajándékutalványok

A tökéletes ajándékot keresi szerettei számára?

Legyen az születésnap, karácsony, esküvő vagy évforduló, egy ajándék utalványnak mindig örül az ünnepelt. Hiszen amellett, hogy meglepetésül szolgál, mégis döntési szabadságot ad az utalvány felhasználójának arra, hogy azt éppen milyen termékre/termékekre váltja be. Tökéletes kombináció!

Hogyan működik:

Vásárlási utalványainkat 1 évig lehet felhasználni a webáruházunkban történő vásárlások alkalmával. Ehhez nem kell mást tenni, mint hogy a kívánt termékek kosárba rakása után, a pénztárba való megérkezéskor meg kell adni az utalványon szereplő egyedi kupon kódot, így automatikusan érvényesítődik a kedvezmény.

Hogyan juthat hozzá a vásárlási utalványhoz:

Első lépésként válassza ki utalványaink közül azt, amelyiket értékben  és stílusban szimpatikusnak találja. Például, ha karácsonyi ajándékként vásárolja, javasoljuk, hogy válassza a karácsonyi verziót, ha egyéb alkalmakra lesz belőle meglepetés, akkor a sima verziót. Mindkét utalvány különböző értékekben választható.

Ezután döntse el, hogy hogyan szeretné megkapni az utalványt és válasszon az alábbi két lehetőség közül: 

  1. Email-ben szeretné megkapni nyomtatható formátumban (pdf). Ebben az esetben a vásárlása után maximum 24 órával elküldjük Önnek az egyedi kupon kóddal ellátott utalványt.
  2. Ízlésesen kinyomtatva és borítékolva szeretné megkapni olyan formában, hogy az azonnal át is adható legyen a megajándékozottnak. Ebben az esetben mi kinyomtatjuk, borítékoljuk, és az Ön által megadott címre postázzuk 3-4 munkanapon belül. Ehhez a vásárláskor kérem válassza kiegészítő szolgáltatásként a 'Vásárlási utalvány nyomtatás' termékünket!

Egyedi igények:

Természetesen van lehetőség egyedi utalvány szerkesztésére is akár más kinézettel (pl. babaszületés, esküvő stb.), más összeggel, vagy névre szólóan. Ha ilyen igénye adódna, keressen minket bátran ezen az email címen, szívesen segítünk: info@homeandstyle.hu

 

Rendezés: