Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Textíliák

 

A textíliák szerepe és felhasználása széles körű a lakberendezésben. Készülhet belőle függöny, ágytakaró, ágynemű, takaró, díszpárna, terítő, szőnyeg, törölköző, de akár lámpabúraként is funkcionálhat és egyéb más dekorációs tárgyakon is megjelenhet.

Az Eurofirany lakástextíliák otthonunkat hangulatossá és stílusossá varázsolják. A cég számára kiemelkedő jelentőségű a szín és mintavilág megtervezése oly módon, hogy az megfelelő harmóniát, nyugalmat és egységet árassza. A textíliáknak az atmoszférateremtő tulajdonságukon túl komoly funkcionális szerepük is van. Ilyenek például a térelválasztás, hőszigetelés és a fényelzárás.

Az Eurofirany anyagait tekintve rendkívül sokféle közül választhatunk aszerint, hogy milyen funkciót kell, hogy betöltsenek. A nehéz bútorszövettől egészen a vékony, kizárólag dekorációs célokra alkalmas szövetig. A leggyakrabban használt lakástextil a függöny.

Az Eurofirany textil családokat hoz létre tervezői segítséggel (Eva Minge, Pierre Cardin), amelyek tartalmaznak minden lakástextilt egyazon minta és színvilágból.