Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Takaró

Rendezés:

A takaró az esetek többségében kizárólag praktikus funkciókat lát el a háztartásokban. Mérettől és vastagságtól függően az év egészében biztos burkolózni valóként várja a didergőket és pihenésre vágyókat. De ez a kellék valójában nemcsak ennyire hivatott. Valódi dekorációs eszköz, mely főszereplőjévé válhat otthona textil felhozatalának. Az első és legfontosabb a kiválasztás során, hogy olyan fizikai stílusjegyeket preferáljon, melyek illeszkednek közvetlen környezete hangulatához. Fontos figyelembe vennie a lakásában teret és helyet kapó, egyéb textíliákat. A színárnyalatok mellett még az anyaghasználatot sem érdemes szőnyeg alá söpörnie. Az ágyát vagy a kanapét egy-egy színpompásan szemet gyönyörködtető darabbal, művészien letakarhatja, ami több szempontból is kifizetődő ötlet.

Egyrészt a dekorációs vágyait pillanatok alatt, jól láthatóan valóra válthatja. Másrészt hatásosan megóvhatja a betakart felületet - vagyis az ágyat, kanapét - a szennyeződésektől. Ha nem szeretne burkolási feladatokat ellátni, akkor pusztán a takaró előhagyásával élhet a textil pozitív tulajdonságaival. Ha elragadó stílusjegyekkel megáldott variációt választ, akkor általa vidámabbá varázsolhatja az egész szobáját. És ha már ráunt a gyönyörködésre, akkor akár be is burkolhatja magát vele. A takaró ütős dekoráció! Nem érdemes takargatnia a takaróit, mert amint látja hatékony kiegészítőivé válhat lakberendezési vágyainak. Ha bizonytalan a konkrét választással kapcsolatban, akkor oldalunkon előre összeállított, inspirációs céllal készült terveket is felfedezhet, melyek összefüggésükben és kiegészítőkkel kombinálva mutatják meg a lehetőségeket.