Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Takaró

Rendezés:

A takaró az esetek többségében kizárólag praktikus funkciókat lát el a háztartásokban. Mérettől és vastagságtól függően az év egészében biztos burkolózni valóként várja a didergőket és pihenésre vágyókat. De ez a kellék valójában nemcsak ennyire hivatott. Valódi dekorációs eszköz, mely főszereplőjévé válhat otthonod textil felhozatalának. Az első és legfontosabb a kiválasztás során, hogy olyan fizikai stílusjegyeket preferálj, melyek illeszkednek közvetlen környezeted hangulatához. Fontos figyelembe venned a lakásodban teret és helyet kapó, egyéb textíliákat. A színárnyalatok mellett még az anyaghasználatot sem érdemes szőnyeg alá söpörnöd. Az ágyadat vagy a kanapét egy-egy színpompásan szemet gyönyörködtető darabbal, művészien letakarhatod, ami több szempontból is kifizetődő ötlet.

Egyrészt a dekorációs vágyaidat pillanatok alatt, jól láthatóan valóra válthatod. Másrészt hatásosan megóvhatod a betakart felületet - vagyis az ágyat, kanapét - a szennyeződésektől. Ha nem szeretnél burkolási feladatokat ellátni, akkor pusztán a takaró előhagyásával élhetsz a textil pozitív tulajdonságaival. Ha elragadó stílusjegyekkel megáldott variációt választasz, akkor általa vidámabbá varázsolhatod az egész szobádat. És ha már ráuntál a gyönyörködésre, akkor akár be is burkolhatod magad vele. A takaró ütős dekoráció! Nem érdemes takargatnod a takaróidat, mert amint látod hatékony kiegészítőivé válhatnak lakberendezési vágyaidnak. Ha bizonytalan vagy a konkrét választással kapcsolatban, akkor oldalunkon előre összeállított, inspirációs céllal készült terveket is felfedezhetsz, melyek összefüggésükben és kiegészítőkkel kombinálva mutatják meg a lehetőségeket.