Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Váza

Rendezés:

A váza szemet gyönyörködtető kerámia, mely jelenlétével szó szerint felöltöztetheti a kopár asztalokat, szekrényeket vagy pultokat - attól függően, ki-hova szánja. Természetesen kár lenne elmenni amellett, hogy mennyire fontos praktikus oldala. A virágok otthonra és gondoskodó környezetre lelhetnek általa. Az éltető víz minden kincsnél többet ér a számukra. Önmagukban a csokrok vagy épp szál virágok varázslatos harmóniát alkotnak, s pozitívan hatnak a környezetükre. De nem mindegy, hogy milyen kerámiába helyezed őket. Érdemes ízlésedet előtérbe helyezve, otthonod jellemvonásait figyelembe véve döntened. A váza ugyanakkor egy roppantul esztétikus kiegészítő, mely pusztán dekorációs célokat is elláthat. Előfordulhat, hogy nem szoktál virágokat kapni, mondjuk azért, mert inkább a cserepes variációkat preferálod.

Akkor tehát a színpompás kiegészítőt is elfelejtheted? Természetesen nem. A felhasználási területek ugyanis széles spektrumon mozognak. Ott van például a puszta jelenlét, ami olykor megannyi kiegészítő kisugárzásával ér fel. Ha egy váza jó fényben megvilágított helyre kerül, ahol megjelenhetnek vonzó jellemvonásai és teret kaphatnak pozitív tulajdonságai, akkor bármilyen lakásban hódíthat. Persze, ha úgy gondolod, hogy nem kívánod üresen hagyni kerámiádat, az is érthető. Száraz vagy művirágok, esetleg origamik vagy más kreatív ötletek belakhatják az üres teret. Csak rajtad áll, hogy legújabb szerzeményedet milyen módon öltözteted fel. A váza otthonod fénylő sztárja! A fentiek tudatában nem érdemes nélkülöznöd a használati- és dísztárgy előnyeit. A kínálatunkban sokszínű variációk közül válogathatsz.