Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Kerámia

Rendezés:

A kerámia igazán ötletes lakberendezési kiegészítő, sőt. Annál sokkal több is lehet. A legjobban akkor jársz, ha olyan variációra teszed a voksodat, ami jellemvonásaiban lényegesen túlmutat az esztétikumon, vagyis praktikus jellemzőket is egységessé kovácsol. Hogy mire gondolunk? Egy csodaszép váza valódi ékévé válhat nappalidnak, hálószobádnak. A konyhában is varázslatosan mutathat egy gömbölyded vagy éppen hosszúkás variáns, mely kecsességével, íveltségével bárkit levehet a lábáról. Eddig tart nagyjából az első pillantást követő elragadtatás. És mi történik ezután? Előtérbe kerülnek a praktikummal összefüggő előnyök. Egyrészt csokrokat, szálvirágokat tárolhatsz benne, folyamatosan élettel és szépséggel feltöltve az atmoszférádat. Másrészt, ha rajongsz a művirágokért, akkor akár állandósíthatod a kompozíciót.

Harmadrészt a növényektől függetlenül kézműves, kreatív alkotásokat, origamikat is belehelyezhetsz. S ez csak egyetlen példa, a sok közül.A különböző tálakat pontosan ugyanilyen sokféle módon használhatod. Egyrészt, mint dekorációs elem részévé válhat az otthonodban tapasztalható harmóniának. Másrészt akár gyümölcsöket is tarthatsz, kínálhatsz benne: maga a látvány is elvarázsolhat, nem véletlen, hogy a művészek csendélet címén kezdetekben gyümölcstálakat rajzolnak le és festenek meg. A kerámia figura divatja halhatatlan! Ha számodra elegendő meggyőző erővel büszkélkednek a kerámiából készült figurák, akkor a kínálatunkban megannyi variáció közül válogathatsz: elképzeléseidnek és ízlésednek megfelelően. Ám a sorból a gyertyatartók színpompásan fényes világát sem érdemes mellőznöd, mert rengeteget tehet hozzá tered megtisztításához egyetlen lobogó láng.