Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Kerámia

Rendezés:

A kerámia igazán ötletes lakberendezési kiegészítő, sőt. Annál sokkal több is lehet. A legjobban akkor jár, ha olyan variációra teszi a voksát, ami jellemvonásaiban lényegesen túlmutat az esztétikumon, vagyis praktikus jellemzőket is egységessé kovácsol. Hogy mire gondolunk? Egy csodaszép váza valódi ékévé válhat nappalijának, hálószobájának. A konyhában is varázslatosan mutathat egy gömbölyded vagy éppen hosszúkás variáns, mely kecsességével, íveltségével bárkit levehet a lábáról. Eddig tart nagyjából az első pillantást követő elragadtatás. És mi történik ezután? Előtérbe kerülnek a praktikummal összefüggő előnyök. Egyrészt csokrokat, szálvirágokat tárolhat benne, folyamatosan élettel és szépséggel feltöltve az atmoszféráját. Másrészt, ha rajong a művirágokért, akkor akár állandósíthatja a kompozíciót.

Harmadrészt a növényektől függetlenül kézműves, kreatív alkotásokat, origamikat is belehelyezhet. S ez csak egyetlen példa, a sok közül.A különböző tálakat pontosan ugyanilyen sokféle módon használhatja. Egyrészt, mint dekorációs elem részévé válhat az otthonában tapasztalható harmóniának. Másrészt akár gyümölcsöket is tarthat, kínálhat benne: maga a látvány is elvarázsolhat, nem véletlen, hogy a művészek csendélet címén kezdetekben gyümölcstálakat rajzolnak le és festenek meg. A kerámia figura divatja halhatatlan! Ha Ön számára elegendő meggyőző erővel büszkélkednek a kerámiából készült figurák, akkor a kínálatunkban megannyi variáció közül válogathat: elképzeléseinek és ízlésének megfelelően. Ám a sorból a gyertyatartók színpompásan fényes világát sem érdemes mellőznie, mert rengeteget tehet hozzá tere megtisztításához egyetlen lobogó láng.