Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Képkeret

Rendezés:

A képtartó kiválasztása prioritást élvező feladat. Első ránézésre ugyan joggal gondolhatod azt, hogy nincs nagy jelentősége annak milyen képkeret kerül fel a falra, de aztán továbbgondolva a dolgod rádöbbenhetsz arra, hogy az aprónak tűnő részletekben van elrejtve a titok. Az összhang, ami ha megjelenik és testet ölt otthonodban, akkor az szemmel láthatóvá, sőt kézzel foghatóvá válik. A képek érthető módon speciális szerepet töltenek be az emberek életében. Mozaikok, a múlt felvillanó töredékei, melyek összeállva visszaidézik a felejthetetlen eseményeket, élményeket. Egy-egy fotó évtizedeket ölelhet át és jeleníthet meg. Pontosan ezért annyira érdekes, hogy milyen keretbe foglalod ezeket a mementókat. Nappalidat, hálószobádat ugyanúgy telerakhatod a múlt lenyomataival, mint mondjuk a konyhádat.

Az érintett helyiség stílusa elsőbbséget élvez, hiszen a tartót a tapasztalható miliőhöz érdemes kiválasztanod. Ahhoz ugyanis, hogy egységes hatás jöjjön létre, elengedhetetlen az egyes alkotóelemek közötti harmónia. Erre az összhangra pedig neked kell odafigyelned, vásárlásod és választásod során. Ha ez megvan, akkor az elbűvölő végeredmény borítékolható. A keret formáján kívül a színe is fontos jellemvonása. Olyan árnyalatot érdemes preferálnod, mely idomul a környezetedhez. Persze extravagáns megoldásban is gondolkozhatsz, ilyenkor a legcélravezetőbb, ha a meghökkentés eszközével élsz. A képtartó jelenben tartja a múltat! Ha felpillantasz egy-egy számodra kedves, értékes képre, ha a falaidat elhalmozod a múltba visszarepítő fotókkal, akkor percek alatt átélheted az időutazás, semmivel össze nem hasonlítható élményét, ami nem egyszer jelenthet gyógyírt a jelen nehézségeire.