Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Képkeret

Rendezés:

A képtartó kiválasztása prioritást élvező feladat. Első ránézésre ugyan joggal gondolhatja azt, hogy nincs nagy jelentősége annak milyen képkeret kerül fel a falra, de aztán továbbgondolva a dolgot rádöbbenhet arra, hogy az aprónak tűnő részletekben van elrejtve a titok. Az összhang, ami ha megjelenik és testet ölt otthonában, akkor az szemmel láthatóvá, sőt kézzel foghatóvá válik. A képek érthető módon speciális szerepet töltenek be az emberek életében. Mozaikok, a múlt felvillanó töredékei, melyek összeállva visszaidézik a felejthetetlen eseményeket, élményeket. Egy-egy fotó évtizedeket ölelhet át és jeleníthet meg. Pontosan ezért annyira érdekes, hogy milyen keretbe foglalja ezeket a mementókat. Nappaliját, hálószobáját ugyanúgy telerakhatja a múlt lenyomataival, mint mondjuk a konyháját.

Az érintett helyiség stílusa elsőbbséget élvez, hiszen a tartót a tapasztalható miliőhöz érdemes kiválasztania. Ahhoz ugyanis, hogy egységes hatás jöjjön létre, elengedhetetlen az egyes alkotóelemek közötti harmónia. Erre az összhangra pedig Önnek kell odafigyelnie, vásárlása és választása során. Ha ez megvan, akkor az elbűvölő végeredmény borítékolható. A keret formáján kívül a színe és  jellemvonása is fontos. Olyan árnyalatot érdemes preferálnia, mely idomul a környezetéhez. Persze extravagáns megoldásban is gondolkozhat, ilyenkor a legcélravezetőbb, ha a meghökkentés eszközével él. A képtartó jelenben tartja a múltat! Ha rápillant egy-egy Ön számára kedves, értékes képre, ha a falait elhalmozza a múltba visszarepítő fotókkal, akkor percek alatt átélheti az időutazás, semmivel össze nem hasonlítható élményét, ami nem egyszer jelenthet gyógyírt a jelen nehézségeire.