Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Fali dekoráció

Rendezés:

A fali dekoráció kiválasztása és összeválogatása nem feltétlenül egyszerű feladat. Nem mindegy, hogy mit-mivel kombinál. A színárnyalatok legalább annyira hangsúlyosak, mint a formák, alakzatok. Az egységes, mégis karakteres megoldások jól kiegészítik egymást. A falra szánt dekoratív kellékek azon túl, hogy esztétikusak, nem egyszer praktikus funkciókat is betöltenek. Pontosan ezért érdemes alapos megfontolás után döntenie, ugyanis egyetlen jó elhatározással, minimum kétszeresen jól járhat. A falra szánt dekorációs elemek közé tartoznak egyrészt a képek, másrészt a képtartók. Abban tanácsot adni, hogy milyen kép illik Önhöz, nagyjából lehetetlen, hiszen mindenkinek a maga ízlésvilága alakítja a konkrétumokat. Ami a szomszédodnak tetszik, az egyáltalán nem biztos, hogy Ön számára is kedves.

Egy szó, mint száz a személyisége diktálta véleményre érdemes figyelnie akkor, amikor az alkotásokat mustrálja. A képtartó, azonban sokkal megfoghatóbb - szó szerint is, de nyilván elsősorban a stílusjegyeire gondolunk. Jó, ha a megjelenése összhangot képvisel a többi kellékkel. De mégis mi jöhet még szóba? A tükör elmaradhatatlan társ a mindennapokban, ám nemcsak egy egyszerű üvegfelületről van szó, hanem annál sokkal többről. Az akasztók szintén hétköznapi kellékek, melyek megkönnyíthetik az életét. Ha eddig azt gondolta, hogy akasztóból egyetlen típus létezik - lévén totálisan praktikus kiegészítőről van szó - akkor ideje, hogy közelebbről is megismernie a kínálatunk tagjait. A fali dekoráció Önről szól! Oldalunkon előre, lakberendezők által összeállított inspirációs terveket is találhat, ha elakadna a válogatásban.