Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Angol vidéki hangulat

Angol vidéki ház 100 éves téglafalakkal és az éppen sütőből kivett almás pite illatával….

Milyen életérzés jut erről eszébe? Nyugodt, családias összhang, meghitt, hangulatos esték, természetes feltöltődés? Ha ezt az életérzést keresi, vagy egyszerűen csak esténként gondolatban elvágyódik a zajos városi életből, válogasson a lenti termékeink közül, melyek segítenek ebben.

Ez a vidéki stílus nagyon közel áll a romantikus lakberendezési stílushoz azzal a különbséggel, hogy jóval személyesebb, és még természetközelibb. Anyagok tekintetében megfér egymás mellett a fa, kő, tégla, vászon, kerámia egy kevés fémmel kombinálva. A felületek lehetnek régiek, kopottak, kezeletlenek, akár durvák is. Ez mind-mind az egyszerűséget, praktikumot és a mindennapok kényelmét sugározza.

A lágy romantikus stílussal ellentétben itt nyugodtan szerepeltethetünk egy-egy erősebb színt kiegészítőként. De vigyázni kell, hogy ezek mind a természet szereplői legyenek, például a nyári erdő sötét zöldje, a borús ég mély kékje vagy akár az aranyló búzaföldön virágzó pipacsok élénk pirosa. Ezek mindegyike jól hangsúlyozza a lágy alap tónusok dominanciáját.

Home & Style Tipp:
Ebben a világban van helye a sok-sok tárgynak, amely néha rendetlenséget sugározhat, de mégis ez teszi oly személyesség és családiassá a légkört. A gyerekek kézműves alkotásai például a falakon vagy a hűtő ajtaján itt nem hogy bontják az összhangot, hanem épp, hogy erősítik azt. Adjunk nekik különböző kereteket és engedjük, hogy részesei legyenek mindennapjainknak.

             

 

 

 

 

Rendezés: