Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Milyen takaró illik Önhöz?

Milyen takaró illik Önhöz?

Az ideális takaró kiválasztása nemcsak azt jelenti, hogy rábök az első modellre, ami megtetszik Önnek. Ha használni is szeretné, beburkolva Magát a fázós estéken, vagy hajnalokon, akkor bizony a megjelenésen túl sokkal inkább a praktikus jellemzőkre érdemes ráhangolódnia. 

 

Ha pusztán dísztextíliát keres otthonába, ágyát vagy éppen fotelét színesebbé téve, akkor már megengedhetőbb, hogy kizárólag a stílusjegyek milyenségére koncentráljon. A minőség egyik forgatókönyv esetén sem lehet kérdéses, mert valószínűleg Ön is hosszútávra tervez. Ha megálmodta, hogy milyen legyen otthona kisugárzása, hangulata, hogy mit közvetítsen azok felé, akik belépnek a küszöbén, akkor nyilván ehhez a miliőhöz ragaszkodik, amíg csak lehet.

Annál is inkább, mert a harmónia nehezen megteremthető. Minden egyes berendezési tárgy és textília milyensége számít, és kizárólag akkor jöhet létre összhang, ha nincsenek disszonáns elemek. A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy ha ideális takarót keres, akkor a stílus megválasztásánál figyelembe kell vennie az otthoni textíliái megjelenését: színét, árnyalatát, domináns mintázatát stb. Ha csak az ágyát, fotelét szeretné divatos köntösbe öltöztetni, akkor a vastagság nem különösebben mérvadó, viszont a hossz és a szélesség mindenképpen az.

Abban az esetben pedig, ha magát burkolná be, akkor nem lényegtelen, hogy vékony vagy téliesített variációt keres és a méretek sem mellékesek, természetesen.

 

A takaró duplán jó döntés! Az esztétikus és mellette praktikus textília domináns részévé válhat környezetének.

Széles spektrumon mozgó termékpalettánk tagjai között garantáltan felfedezheti azt a modellt, mely a legközelebb áll a szívéhez és egyéniségéhez. Emellett szinte minden takarónk egy-egy kollekció részét is képezi, tehát webáruházunkban megtalál mellé egyéb olyan kiegészítőket is (pl. díszpárnát, dísztárgyat, fali dekorációt stb.) , melyekkel tökéletes összhangot varázsolhat otthonába. Ha az előre összeválogatott kollekcióinkra vagy kíváncsi, kattintson ide.

Tartalomhoz tartozó címkék: takaró takaró vásárlás

Keresés