Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Milyen takaró illik Hozzád?

Milyen takaró illik Hozzád?

Az ideális takaró kiválasztása nemcsak azt jelenti, hogy ráböksz az első modellre, ami megtetszik. Ha használni is szeretnéd, beburkolva Magad a fázós estéken, vagy hajnalokon, akkor bizony a megjelenésen túl sokkal inkább a praktikus jellemzőkre érdemes ráhangolódnod. 

 

Ha pusztán dísztextíliát keresel otthonodba, ágyadat vagy éppen foteledet színesebbé téve, akkor már megengedhetőbb, hogy kizárólag a stílusjegyek milyenségére koncentrálj. A minőség egyik forgatókönyv esetén sem lehet kérdéses, mert valószínűleg te is hosszútávra tervezel. Ha megálmodtad, hogy milyen legyen otthonod kisugárzása, hangulata, hogy mit közvetítsen azok felé, akik belépnek a küszöbödön, akkor nyilván ehhez a miliőhöz ragaszkodsz, amíg csak lehet.

Annál is inkább, mert a harmónia nehezen megteremthető. Minden egyes berendezési tárgy és textília milyensége számít, és kizárólag akkor jöhet létre összhang, ha nincsenek disszonáns elemek. A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy ha ideális takarót keresel, akkor a stílus megválasztásánál figyelembe kell venned az otthoni textíliáid megjelenését: színét, árnyalatát, domináns mintázatát stb. Ha csak az ágyadat, foteledet szeretnéd divatos köntösbe öltöztetni, akkor a vastagság nem különösebben mérvadó, viszont a hossz és a szélesség mindenképpen az.

Abban az esetben pedig, ha magadat burkolnád be, akkor nem lényegtelen, hogy vékony vagy téliesített variációt keresel-e és a méretek sem mellékesek, természetesen.

 

A takaró duplán jó döntés! Az esztétikus és mellette praktikus textília domináns részévé avanzsálhat környezetednek.

Széles spektrumon mozgó termékpalettánk tagjai között garantáltan felfedezheted azt a modellt, mely a legközelebb áll a szívedhez és egyéniségedhez. Emellett minden takarónk egyben egy-egy kollekció részét is képezi, tehát webáruházunkban megtalálsz mellé egyéb olyan kiegészítőket is (pl. díszpárnát, dísztárgyat, fali dekorációt stb.) , melyekkel tökéletes összhangot varázsolhatsz otthonodba. Ha az előre összeválogatott kollekcióinkra vagy kíváncsi, kattints ide.

Tartalomhoz tartozó címkék: takaró takaró vásárlás