Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Kézműves termékek

Posztós Bettina vagyok a Home & Style Lakberendezési Webáruház kreatív szakembere és egyben kézművese. Két fiúgyermekem van, akik nap, mint nap inspirálnak az újabb és újabb ötletek megvalósítására. Az alkotás öröme már gyermekkorom óta tart és az évek múlásával egyre erősebben érzem, hogy számomra a kreatív vonal az irányadó. Próbálom úgy alakítani az életemet, hogy a kézzel alkotás mindig helyet kapjon a mindennapjaimban.

Miközben dolgozom, mindig az jár a fejemben, hogy az adott alkotás egy-egy család mindennapjaiban fog helyet kapni. Ez mindig erős, pozitív érzéssel tölti meg a szívem. Remélem, hogy az elkészült munkáimba sikerül ezt belecsempészni, és érezni fogják azok az emberek is, akik az otthonukban vetnek majd egy-egy pillantást az alkotásaimra…

Home & Style Tipp:
Alábbi termékeinket úgy alkottuk meg, hogy azok tökéletes harmóniában legyenek a 'Tengeri fuvallat' nevű kollekciónk darabjaival.

Rendezés:

A kézműves termék ereje a szépségében rejlik. A különlegessége már a nevéből kikövetkeztethető: nem gyárszalagon készült, hanem emberi kezek formázták és tették olyanná, amilyen pompázatos jelenlegi formájában. Az ilyen módon megalkotott vázák, kaspók, dekorációs kiegészítők olyan semmivel össze nem téveszthető plusz töltéssel, kisugárzással rendelkeznek, ami példátlan, és ami áthathatja otthonodat, közvetlen életteredet. Miért ne döntenél amellett, aminek a természetessége messziről sugárzik? Választhatod az egyen, tömegcikkek végtelenül unalmas világát, vagy a sokszínűség, a varázslat és a csoda birodalmát is preferálhatod. Utóbbi esetében nem kell attól tartanod, hogy minden második lakásból ugyanazok a kellékek köszöntenek vissza rád.

A kézműves technikával, nagy odafigyeléssel és tisztelettel előállított dekorációs termékek nem egyszer praktikus szerepet is betöltenek. Az esztétikusságuk természetesen überelhetetlen, és nem is cél ezen felülemelkedni, de az nagyon is pozitív, ha a gyönyörködésen kívül másra is használod kiszemeltedet. A kézműves termék megtérülő befektetés! Kiváló példa erre a váza, ami a dekorációs kellékek sztárja. Bárhol jól mutat, és a magával hozott kisugárzásával szó szerint belakhatja a teret. Ha a nappalidban terpeszkedő asztalon foglal helyet, akkor is érvényre juthatnak vonzó stílusjegyei, de lakásod többi helyiségében is elhelyezheted, a siker nem maradhat el. A váza kézzel fogható és szemmel látható szépségét kézműves kialakításának is köszönheti. Ám kár lenne elmenni praktikuma mellett, hiszen mégis csak virágos célt szolgál a jelenléte. Virágcsokrokat (élő vagy mű) helyezhetsz trónra általa, de akár hajtogatott, origami alkotások is otthonra találhatnak benne. A sornak pedig még nincsen vége.