Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Glamour

Gyönyörködtető finomság és összhang egy csipetnyi luxussal. Ilyen hatást kelt egy szépen megkomponált Glamour stílusú nappali az oda belépő emberben.

Egy ilyen otthon arra utal, hogy tulajdonosa harmóniában van önmagával és környezetével, kiegyensúlyozott és elegáns.

Ebben a stílusvilágban a textúrák győzedelmeskednek a minták felett. Anyagok tekintetében nagyon sokrétű a választék. Lehet az szőrme, bársony, selyem, vagy akár némi toll is. A felületeknél remek kiegészítést jelentenek a fémesen csillogó, kristályos, vagy gyöngyházfényű dekorációs elemek, bútorok.

Színek tekintetében ennek a stílusnak nincsenek szigorú határai, bár legtöbbször világos, lágy színekben találkozhatunk vele. Az összhatást leginkább a fent említett anyagok, textúrák kombinációja eredményezi.

Home & Style Tipp:
Ezt a stílust egy módon tudjuk csak elrontani, ha túlzásba visszük a csillogó felületek használatát, mert ezzel pont a finomságát veszíti el az összhatás. Legegyszerűbb, ha kiválasztunk egy domináns színt, és annak bármennyi árnyalatát felhasználjuk a falakon, bútorokon, textileken és dekorációban. A lenti termékek a lágy bézs árnyalatira támaszkodnak, melyek mellé tökéletes kiegészítést jelent néhány fémesen csillogó felület. És persze az elmaradhatatlan szőrme...

Rendezés: