Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Fizetés és szállítás

www.homeandstyle.hu

 

Szállítási és Fizetési módok

 

Szolgáltató adatai:

Név: Szabó József ev.

Székhely:  (és egyben a panaszügyintézés helye): 6762 Sándorfalva, Sövényházi út 46.

Telefonszám: +36 30/ 477 1741

Email cím: info@homeandstyle.hu

Adószáma: 69528626-2-26

 

Szállítási és fizetési módok típusai:

 

  1. Szállítási mód:

Házhoz szállítás futárszolgálattal (Csomagpiac, GLS, Foxpost)

- A bruttó 10 000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítjuk házhoz a futárszolgálatunk segítségével. A bruttó 10 000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja bruttó 1 560 Ft.

- Szeged 10 km-es vonzáskörzetében ingyenesen vállaljuk a kiszállítást.

 

 

  1. Fizetési módok:

Utánvét: A megrendelés a rendelés átvételekor készpénzzel is kiegyenlíthető a Partnereinknél (futárszolgálat)

Utánvét kezelési költség: Értékhatártól függetlenül, az utánvétes fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 760 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként. A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Önnek a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszi és ki nem fizeti, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték az Ön számára. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük.

 

Banki átutalás: A Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) átvételére.

 

Barion: bankkártyás fizetés

 

MIT JELENT A BARION™?


A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL


A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságát is növeli!

Fizetéshez használható kártyatípusok:
  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya
  • Amex bankkártya

 

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL


Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak Önnek pénzt küldeni. Ebben az esetben email címe és jelszava megadásával tud fizetni.

 

INGYENES


A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs belépési vagy havi díj.

 

KÖVESSE VÁSÁRLÁSAIT


A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását, még azt is látja, mit vett. Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

 

AJI Ajándékkártya:

AJI alkalmi kártya elfogadóhely vagyunk.

Vásárláskor jelezze felénk a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget, amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése. Ilyen esetben szintén jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánja rendezni. Ennek megfelelően fogjuk a számlát kiállítani Önnek.