Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Fizetés/szállítás

www.homeandstyle.hu

 

Szállítási és Fizetési módok

 

Szolgáltató adatai:

Név: Szabó József ev.

Székhely:  (és egyben a panaszügyintézés helye): 6762 Sándorfalva, Sövényházi út 46.

Telefonszám: +36 30/ 477 1741

Email cím: info@homeandstyle.hu

Adószáma: 69528626-2-26

 

Szállítási/fizetési módok típusai a következők:

 

  1. Szállítási mód:

Házhozszállítás futárszolgálattal

Szállítási költség: A bruttó 10 000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítjuk házhoz a futárszolgálatunk segítségével. A bruttó 10 000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja bruttó 1 560 Ft.

 

  1. Fizetési módok:

Utánvét: Megrendelésed a rendelés átvételekor készpénzzel is kiegyenlítheted a Partnereinknél (futárszolgálat)

Utánvét kezelési költség: Értékhatártól függetlenül, az utánvétes fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 760 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként. A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük.

 

Banki átutalás: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) átvételére.

 

Barion: bankkártyás fizetés

 

MIT JELENT A BARION™?


A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel>A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL


A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL


Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben email címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

INGYENES


A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs belépési vagy havi díj.

 

KÖVESD VÁSÁRLÁSAIDAT


A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.