Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Fali dekoráció szerepe, jelentősége otthonunkban!

2019. 04. 10. 00:00:00
Fali dekoráció szerepe, jelentősége otthonunkban! A fali dekoráció elengedhetetlen a belső vagy akár a külső falak dekorálásban.

 

A fali dekoráció elengedhetetlen a belső vagy akár a külső falak dekorálásban.

A fal fali dekor nélkül olyan, mint az ég felhők nélkül. A felhők kreativitásunkat hangulatunkat vagy éppen az éltető erőt adják számunkra. A fali dekoráció is ilyen energiákat sugároz.

Fontos, hogy a fali dekoráció illeszkedjen a fal színéhez, körülötte lévő más lakásdekorációs berendezésekkel harmonizáljon, egységet képviseljen, különben pont az ellenkezőjét fogja kiváltani. (pl.: rossz magasságban elhelyezett képkeret, más stílusú képkeretek egymás mellett.)

Egy rosszul dekorált fal nyomasztó, kellemetlen érzést kelt, mely akár a napjainkat is unalmassá és energiátlanná teszi.

Pár hasznos tipp, hogy ezt ne kövesd el:

  1. Fehér illetve a világos pasztel színekkel nem foghatsz mellé!

  2. Fali dekorációk egy stílusvilágot képviseljenek

  3. A fal ne legyen túlzsúfolt (ügyelj a távolságra)

  4. Tükrözze egyéniségünket

A Home & Style lakberendezési áruház ott van a Facebook-on is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és az aktuális akciókkal kapcsolatos friss infókért, valamint látogass vissza a www.homeandstyle.hu-ra, ahol új ajánlatokkal, tippekkel várunk minden nap!