Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Ezüst elegancia

Nagyon letisztult, nagyon elegáns, nagyon finom, nagyon luxus... 

Ilyen, és hasonló gondolatok juthatnak eszünkbe, amint egy olyan otthonba érkezünk, amelyben az ezüst kiegészítők dominálnak, ragyognak. A metálos csillogás a különböző dísztárgyakon manapság már egészen megszokott, sőt, trendi. De mi a helyzet az egyéb kiegészítőkkel, mint például a textíliák? 

Ha egységet és harmóniát szeretnénk alkotni otthonunkban, minden dekorációs elemet ugyanabból a stílus- és színvilágból kell választanunk. Ezért lenti kínálatunkban olyan díszpárnákat és takarókat is talál, melyek anyagukban ezüst színű elemeket is tartalmaznak (ami egyébként nem egy gyakori dolog az áruházak kínálatában), így könnyedén teremtheti meg új stílusát otthona minden egyes szegletében.

Home & Style Tipp:

Annak érdekében, hogy otthonunk a sok ezüst kiegészítőtől ne váljék rideggé, muszáj egy leheletnyit becsempészni egy másik kiegészítő színből is. Mi erre a halvány rózsaszínt választottuk. Ha barátkozik ezzel a színvilággal, azt javasoljuk Ön számára, hogy a kiegészítő színt két-három díszpárnán, takarón, fali képen, és virágokon hasznája. Ezek mindegyike egy-egy kis felületen tud adni az összképnek egy fuvallatnyi melegséget, amire szüksége lesz a helységnek. Ha még tovább szeretné a hangulatot finomítani, különböző szőrös, puha textileket is használjon bátran! Ezeket szintén megtalál lent, a termékeink között.

Rendezés: