Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

Az óra szerepe otthonunkban

2019. 05. 03. 00:00:00
Az óra szerepe otthonunkban Az óra ma már nem csak szükséges tárgy, mely életünket behatárolja, időpontokra felosztja, hanem dekoratív elem, ami jelentéssel, kisugárzással bír. A szoba nappali egyik meghatározó eleme legyen, akár kicsi, akár nagy méretű. Legyen digitális vagy analóg.

Hogyan segít az óra

Az ember ösztönösen tudja, hogy melyik napszakban van,tehát az idejét egyfajta rend jellemzi, ami mindig iránytű lesz számára. Az óráknak ma már rengeteg típusa van homokóra, napóra, digitális és analóg, persze ezeken belül is sok kategória is található.

óra jelentése:

- Folyamatos változás

- Megnyugvás

- Pontosság

- Pihenés

- Határ

- megújulás

Tipp az óra égtáj szerinti elhelyezésében:
 

- Keleti falra helyezett óra:
  Erősíti a változást, Lendületet ad, gyorsabbnak érezhetjük az idő múlását a hatására. Segíti az új dolgok beindulását.

- Déli falra helyezett óra:
  A kibontakozásban segít. Aktivizálja az energiákat.

- Nyugati falra akasztott óra:
  Segít az összegzésben, a lezárásban.

- Északi falra akasztott óra:
  A pihenés, visszavonulás jellemző. Azok az emberek, akiknél az északi falon van az óra, nem vagy lassabban érzékeli az idő múlását.

Az óra megfelelő elhelyezésével dekorálhatjuk falainkat, egyéniséget adhatunk neki és az időhöz való hozzáállásunk is változhat.

A Home & Style lakberendezési áruház ott van a Facebook-on is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és az aktuális akciókkal kapcsolatos friss infókért, valamint látogass vissza a www.homeandstyle.hu-ra, ahol új ajánlatokkal, tippekkel várunk minden nap!