Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Az óra szerepe otthonunkban

2019. 05. 03. 00:00:00
Az óra szerepe otthonunkban

Az óra ma már nem csak egy szükséges tárgy, amely életünket behatárolja, időpontokra felosztja, hanem dekoratív elem is, ami jelentéssel, kisugárzással bír. A szoba, nappali egyik meghatározó eleme lehet, akár kicsi, akár nagy méretű, akár digitális, akár analóg.

Hogyan segít az óra

Az ember ösztönösen tudja, hogy melyik napszakban van,tehát az idejét egyfajta rend jellemzi, ami mindig iránytű lesz számára. Az óráknak ma már rengeteg típusa van homokóra, napóra, digitális és analóg, persze ezeken belül is sok kategória is található.

 

Az óra jelentése:

- Folyamatos változás

- Megnyugvás

- Pontosság

- Pihenés

- Határ

- megújulás

Tipp az óra égtáj szerinti elhelyezésében:
 

- Keleti falra helyezett óra: Erősíti a változást, lendületet ad, gyorsabbnak érezhetjük az idő múlását a hatására. Segíti az új dolgok beindulását.

- Déli falra helyezett óra: A kibontakozásban segít, aktivizálja az energiákat.

- Nyugati falra akasztott óra: Segít az összegzésben, a lezárásban.

- Északi falra akasztott óra: A pihenés, visszavonulás jellemzi. Azok az emberek, akiknél az északi falon van az óra, nem vagy lassabban érzékelik az idő múlását.

Az óra megfelelő elhelyezésével dekorálhatjuk falainkat, egyéniséget adhatunk neki és az időhöz való hozzáállásunk is változhat.

A Home & Style Lakberendezési webáruház a Facebook-on is jelen van! Klikkeljen ide, és lájkoljon minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és az aktuális akciókkal kapcsolatos friss információkért, valamint látogasson vissza a www.homeandstyle.hu-ra, ahol új ajánlatokkal, tippekkel várjuk!

Keresés