Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Menü

A mindennapok romantikája

Tény, hogy a romantikus lakberendezési stílusról sokaknak a virágminták bódító mennyisége, a habos-babos textíliák és a rózsaszín dominanciája jut eszébe. De az is tény, hogy attól, hogy egy helység romantikus, még lehet ugyanúgy könnyed, letisztult, átgondolt és modern, mint akár egy minimál stílusú otthon.

Az alábbi termékek használatával elérheti, hogy otthona hívogató, melegséget árasztó és természetközeli legyen anélkül, hogy nyomasztóan zsúfolttá válna.

Alap és kiegészítő színekben mindenképpen a pasztell irányában érdemes gondolkodni, bármi, ami tiszta, friss és egyszerű, remek alapot teremt ennek a stílusnak. Lakberendezési magazinokban nem véletlenül használnak előszeretettel fehér vagy bézs falakat, fehér fa padlót és bútorokat az ilyen otthonok megalkotásához. Az anyagokkal viszont lehet egy kicsit játszani, kacérkodni. Például izgalmat vihet a kompozícióba a sok naturisztikus vászon anyag mellé becsempészett kevés selyem is. Vagy ugyanennyire finom kiegészítést jelenthet némi csillogó felület például a kerámiákon.

Home & Style Tipp:
Bár a romantikus stílus alapjaiban nőies, könnyen varázsolhatunk olyan hangulatot is, amely a család férfi tagjai számára is kellemes. Ebben segít például a szélesen csíkos anyagok, felületek használata – akár egy egész falon –, a fa bútorok sötét tónusa vagy egy alaposan megtömött sötét bőr karosszék tv nézéshez :)

Rendezés: